Vaša lokacija: inoxoprema.hr/O nama

Noviteti

Noviteti unašoj ponudi su...
Više...
VAK d.o.o.

Braće Radića 97
Kruševica
35220 Slavonski Šamac

O nama

Poduzeće V.A.K. d.o.o. od svoga osnutka usmjerilo je proizvodno-godpodarske aktivnosti na izradu opreme u kemijskoj industriji, klaoničko -mesoprerađivačkoj industriji, vinarstvu, građevinarstvu (ograde, slivnici, obloge, tende i dr.) i ostalim gospodarskim granama gdje se koristi oprema od inox-a.

Poduzeće je osnovano 1994. godine kao d.o.o. sa obiteljskim predznakom. Od svog osnivanja donosi odluku da proizvodno-gospodarske aktivnosti usmjeri na izradu opreme u kemijskoj industriji, klaoničko-mesoprerađivačkoj industriji, vinarstvu, građevinarstvu (ograde, slivnici, obloge, tende i dr.) i ostalim gospodarskim granama gdje se koristi oprema od inox-a (nehrđajućeg čelika) te na vršenje usluga rezanja, savijanja, zavarivanja (TIG-WIG) i ostalih djelovanja na nehrđajući čelik, aluminij i bakar.

V.A.K. d.o.o. od prvoga dana svoga gospodarskog djelovanja stavilo je u trajnu zadaću ponuditi tržištu kvalitetu i poslovnu etiku koja je utemeljena na dugogodišnjem iskustvu osnivača tvrtke stečenog u SR Njemačkoj. Naša nadaleko poznata kvaliteta bila bi neostvariva bez dobro uhodanog tima naših unutarnjih i vanjskih suradnika kao i suvremene tehnološke opremljenosti. Poduzeće V.A.K. d.o.o. organizacijski je obiteljsko poduzeće:
- direktor: oecce. Antun Vođinac (ujedno kontakt osoba za njemačko govorno područje)
- rukovoditelj financija i marketinga: Narcis Vođinac (kontakt osoba za područje Hrvatske i bivše Jugoslavije)
- rukovoditelj proizvodnje: Oliver Vođinac (kontak osoba za područje Hrvatske i bivše Jugoslavije).

Ovim putem želimo Vam skrenuti pozornost da prezentirane WEB stranice predstavljaju male dijelove naših proizvodnih programa i da ćemo s pomoću istih koristiti mogućnost redovito izvještavati sadašnje i buduće poslovne partnere o našim proizvodno-gospodarskim aktivnostima. Na sve Vaše upite nesebično ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

V.A.K. d.o.o.
oecc. Antun Vođinac